Știința vine la tine acasă!

27 noiembrie 2020, online

Noaptea Cercetătorilor Europeni va avea loc anul acesta în format online, vineri, 27 noiembrie 2020, începând cu ora 17.00. Am pregătit o mulțime de clipuri video în care puteți vedea cum se realizează diverse teste în laboratoarele medicale, simulări de accidente auto, lucrări și invenții ale studenților dar și tehnologii  folosite de cercetătorii universității. Toate acestea vor putea fi urmărite pe https://icdt.unitbv.ro/ro/noaptea-cercetatorilor.html dar și pe pagina de Facebook a Institutului  și pe cea a Universității.

Universitatea Transilvania din Brașov se alătură evenimentului ce își propune și în 2020 să ofere ocazia cercetătorilor să între în legătură cu publicul și să își prezinte munca de cercetare.

Începând cu ora 17.00, vă invităm să participați la webinarul “Coordonatele și oportunitățile POR 2021-2027 în Regiunea Centru”, susținut de dl. Ioan Levițchi, șef Serviciu în cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Centru. Moderator va fi Monica Răileanu Szeles – Jean Monnet Chair în Politică și dezvoltare regională europeană. Participarea la webinar este deschisă pentru toți cei interesați:

https://bbb.unitbv.ro/mon-btq-sz0-jmv

De la ora 18.00, prorectorul cu activitatea de cercetare științifică și informatizarea, prof. dr. Carmen Buzea va participa la o dezbatere live alături de reprezentanți ai autorităților locale și ai societății civile despre știință, cercetare și inovare. Puteți urmări dezbaterea și pe paginile de socializare ale universității.

În cursul serii puteți viziona clipurile postate cu ocazia acestui eveniment, pe pagina de Facebook a Institutului și pe https://icdt.unitbv.ro/ro/noaptea-cercetatorilor.html

Alte activități sunt disponibile și pe pagina oficială a evenimentului Noaptea Cercetătorilor Europeni Brașov 2020, #NCEBrașov2020