O nouă ediție a Taberei de IT și dezvoltare personală!

O nouă ediție a Taberei de IT și dezvoltare personală!

Vino între 14 – 17 februarie la Institutul de Cercetare și Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, să explorezi arii noi din domeniul IT, să-ți cultivi deprinderile tehnice prin metode de învățare non-formală, distrându-te și socializând cu alți tineri care împărtășesc aceeași pasiune – IT-ul.
Programul va consta în cursuri interactive (09.30 – 13.30), cu tematică dedicată tehnologiilor moderne precum: Robotică și Realitate Augmentată, Inteligență artificială, IoT, Game design, securitatea cibernetică, aplicațiile Geospațiale (Web Gis). Laboratoarele de informatică vor alterna cu atelierele de dezvoltare personală.
Gazde ne vor fi cercetătorii Departamentului de Robotică și Realitate Virtuală, care ne vor asista în lucrul cu echipamentele de realitate virtuală și augmentată sau la sustinerea unui demo cu un robot umanoid.
Locurile sunt limitate, așa că alătură-te rapid Taberei de IT! Participarea este GRATUITĂ (pentru studenții Universității Transilvania din Brașov) și se face pe baza confirmării la gineta.rosca@ibusiness.com.ro /0755 020 002/ www.tabaradeit.ro