Inovare și tehnologii avansate

Cooperarea cu întreprinderile în domeniul inovării de produs, a inovării de proces și a inovării organizaționale este o preocupare constantă a comunității academice brașovene.

Institutul de Cercetare Dezvoltare al Universității oferă cadrul pentru cooperarea în domeniul cercetării industriale și a dezvoltării experimentale, a serviciilor de consultanță în domeniul inovării și a serviciilor de asistență/sprijinire a inovării.

Tehnologiile avansate dezvoltate în cadrul Centrelor de Cercetare ale Institutului de Cercetare Dezvoltare reflectă preocuparea științifică a echipelor și grupurilor de cercetare, de cele mai multe ori inter- și transdisciplinare, formate din cercetători și profesori cu experiență recunoscută în domeniul lor de cercetare.

Pentru a descoperi specificul și aria tematică a serviciilor în domeniul inovării și tehnologiilor avansate, accesați oferta Centrelor de Cercetare din cadrul Institutului de Cercetare - Dezvoltare al Universității.

Pentru a cunoaște principalele produse și tehnologii inovative dezvoltate în cadrul universității accesați Catalogul Produselor Inovative


Contact

Pentru discutarea direcțiilor de colaborare în domeniul inovării și al tehnologiilor avansate, vă rugăm să scrieți un mesaj la adresa icdt@unitbv.ro. Directorul Institutului de Cercetare Dezvoltare al universității și coordonatorii Centrelor de Cercetare vor stabili împreună cu dumneavoastră o întâlnire pentru discutarea în detaliu a parametrilor cooperării.