Conferințele UNITBV: Știința în conversație

Arhitectura creierului: genetică și diversitate neuronală
3 octombrie 2024, ora: 17:00, Sala Studio 181

Universitatea Transilvania din Brașov continuă seria Conferințelor UNITBV: Știința în conversație. Invitatul celei de-a doua ediții este Tudor Constantin Badea, cercetător principal la Facultatea de Medicină, care va dezbate subiectul Arhitectura creierului: genetică și diversitate neuronală.

Evenimentul se adresează tuturor celor pasionați de știință, indiferent de vârstă, elevi, studenți și profesori, profesioniști din diverse domenii, membri ai comunității brașovene care doresc să afle informații despre cele mai noi rezultate științifice.

Știința în conversație își propune să aducă lumea cercetării științifice mai aproape de comunitate. Oamenii de știință vor prezenta cele mai recente cercetări și descoperiri, vor răspunde la întrebări, vor arata cum știința poate contribui la îmbunătățirea calității vieții și vor ilustra modalitățile prin care membrii comunității pot participa și sprijini eforturile științifice. 

Vă așteptăm în data de 3 octombrie 2024, ora 17.00, Sala Studio 181 (Rectorat, Eroilor 29). 

Pentru a vă înscrie, accesați linkul următor:

https://drive.unitbv.ro/apps/forms/s/jKcmNEciP2p3mdBLty9CRSHg?fbclid=IwY2xjawFWOXFleHRuA2FlbQIxMAABHRPDjDsZEuWD4wQtnnWMaJldqswZOjlzuZJOJXZC_34A0EVdhPQMjLsVHA_aem_9PU81NbK0zX6MPSkw2xeyw

Termen de înscriere: 30 septembrie 2024

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa:conferinte@unitbv.ro